Familje november 2007 www.skillingaryd.nu Familjenyheter från Skillingaryd med omland – premiär 29/8 2007 •

Skicka oss gärna information om födelsedagar, födda, avlidna, giftermål , skolträffar, konfirmationer, konfirmandjubileum. silverbröllop, någon som tagit körkort och andra familjenyheter. Allt är helt gratis. Vår adress är info@skillingaryd.nu

Tidigare månader finns här: sept 2007 okt 2007


Emma och Fredrik fick en dotter
Inlagt 30/11 2007
Kl. 02.16 i dag fick Emma och Fredrik Bossius från Vaggeryd en dotter. Hon föddes kl. 02.16. Hon var 51 cm och vägde 3.245 gram.

Karl-Erik Fagrells begravning
Inlagt 30/11 2007
I Skillingaryds gravkapell hölls i dag en begravningsgudstjänst för Karl-Erik Fagrell, Skillingaryd. Officiant var komminister Leif Skjetne.
Vivianne Nöjdh sjöng, Älska mig för den jag är och kantor Monika Fransson inramade akten med orgelmusik.
Vid båren nedlades blommor och farväl togs av makan Gunborg, barnen Peter, Marie, Patric, Lisbeth, Jörgen och Kerstin med familjer, svågrar och svägerskor, övrig släkt, grannar och andra vänner.
Till Karl-Eriks minne hade gåvor lämnats till Cancerfonden och Läkare utan Gränser.
En minnesstund hölls på Järnvägshotellet där sonen Peter Fagrell lämnade en levnadshistorik över Karl-Eriks liv. Vivianne Nöjdh sjöng och komminister Leif Skjetne avslutade minnesstunden med en andakt.

Liam fyller 5 år
Inlagt 29/11 2007
Vi vill fira vår Liam Storck som fyller 5 år fredag den 30 november.
Många grattiskramar från Mamma och Pappa.
   
Brita Wennerhag har avlidit
Inlagt 29/11 2007
I en ålder av 92 år har Brita Wennerhag, Hjortsjövägen 17, Vaggeryd, hastigt avlidit på Ryhovs sjukhus. Hon var född i Åby Tjureda församling. 1941 gifte hon sig med nu framlidne Evan Wennerhag och de bosatte sig i Vaggeryd där hon bott resten av sitt liv.
Vid sidan om hemmets skötsel har hon arbetat på Swedese Möbler som sömmerska och sedan på Fridhem i Vaggeryd.
Hon var medlem i Vaggeryds PRO. Brita Wennerhag var en glad och positiv människa med intresse för trädgården och blommorna. Hemmet och familjen ägande hon sin omsorg.
Närmast anhöriga är barnen Leif, Rolf och Ing-Britt med familjer.
 
Ingrid Bengtssons begravning
Inlagt 29/11 2007
I Byarums kyrka hölls i dag en begravningsgudstjänst för Ingrid Bengtsson, Vaggeryd. Officiant var kyrkoherde Christian Sandblom.
Håkan Johansson sjöng Flyttfåglarna och Långt bortom rymder vida. Kyrkomusiker Valentina Viktorovitch inramade akten med orgel och pianomusik.
Vid graven nedlades blommor och farväl togs av barnen Greger och Mikael med familjer, broder, syskonbarn, övrig släkt, grannar och andra vänner samt medlemmar i Vaggeryds SPF. Till Ingrid Bengtssons minne hade gåvor lämnats till Svenska Journalens Läkarmission, och Lutherhjälpen.
En minnesstund hölls i Betels församlingsvåning där minnesord lämnades av Gunnar Bengtsson, Allan Ragnarsson och Kerstin Axelsson. Med sång medverkade Håkan Johansson och Ing-Britt Persson. Onny Rydén läste upp namnen på dem som hedrat med blommor och minnesgåvor. Sonen Greger Bengtsson framförde barnens tack för
deltagande och kyrkoherde
Christian Sandblom avslutade minnesstunden med att läsa en för tillfället vald dikt.
En liten tjej föddes i dag...
Inlagt 29/11 2007
Angelica Ortscheid och Mikael Rantamäki från Skillingaryd fick i dag kl. 00.23 en dotter. Hon var 48 cm och vägde 2.620 gram. Den nyfödda har syskon i form av Damien, Oliver och Samuel.
Ett stort grattis och välkommen till världen.

Ing-Britts begravning
Inlagt 29/11 2007
I Pingstkyrkan Skillingaryd hölls i går en begravningsgudstjänst för Ing-Britt Persson, Skillingaryd. Officiant var kyrkoherde Kerstin Bothén.
Ing-Marie Andersson sjöng Jag har hört om en stad och O, store Gud. Kantor Monika Fransson inramade akten med orgelmusik.
Gravsättningen ägde rum på Skillingaryds kyrkogård dit kistan fördes i procession. Vid graven nedlades blommor och farväl togs av barnen Agnetha och Linus, barnbarn, broder, svågrar och svägerskor, övrig släkt, medlemmar i Skillingaryds Röda korskrets, arbetskamraterna på Kupan, Skillingaryd, medlemmar i Skillingaryds PRO samt grannar och andra vänner.
Till Ing-Britt Perssons minne hade gåvor lämnats till Röda Korsets katastroffond, Pingstmissionens U-hjälp och PRO-s minnesfond. Bland gåvogivarna märktes styrelsen Njurföreningen Småland.
En minnesstund hölls på Mässen Skillingaryds läger där Annelie Sandberg och Jessica Holmkvist var värdpar. Minnesord lämnades av Jessica Holmkvist, Birgitta Andersson och Linus Persson som även framförde barnens tack för deltagandet. Dikt lästes av Annelie Sandberg, Ing-Marie Andersson sjöng och kyrkoherde Kerstin Bothén avslutade minnesstunden med en andakt.

 

Vigsel i Argentina
Inlagt 27/11 2007
Vigsel har ägt rum mellan Mariana Mancuello och Viktor Lindberg. Bröllopet ägde rum i Rosario Argentina den 22/11 2007. Viktor är uppvuxen i Bratteborg, Vaggeryd och Skillingaryd. Lokalt är han bland annat känd för att ha varit en duktig fotbollsspelare.
 
Maléna och Fredrik fick en dotter
Inlagt 27/11 2007
Maléna Dahl Berggren och Fredrik Berggren från Skillingaryd fick i går kl. 22.45 en dotter. Hon var 51 cm och vägde 3.800 gram.
Ett stort grattis till föräldrarna och välkommen till världen lilla tjejen.
Bertil Karlsson har avlidit
Inlagt 27/11 2007
I en ålder av 90 år avled i söndags den 25 november 2007 Bertil Karlsson, Västra Vasagatan 38 Skillingaryd på Jupiter. Han var född i Skillingaryd och där har han bott hela sitt liv.
I unga år började Bertil arbeta på J.G. Karlsson och Söner där hans far var en av delägarna. Efter faderns bortgång blev han delägare i firman som drevs fram till början av 80-talet.
Han gifte sig 1946 med nu framlidna Ingrid, född Bäckius.
Efter sin pensionering var han aktiv i studiecirkeln Gräv där du står och i Tofteryds Hembygdsförening. Hans fritidsintresse var Naturen och fiske. Hemmet och familjen ägnade han sin omsorg.
Närmast anhöriga är barnen Åke och Inger med familjer.

Stig Lindbergs begravning
Inlagt 24/11 2007
I Byarums kyrka hölls i går den 23/11 en begravningsgudstjänst för Stig Lindberg Skillingaryd. Officiant var kyrkoherde Kerstin Bothén.
Inger Lindberg sjöng, Pärleporten och Där rosor aldrig dör, Alf Lindberg spelade på kornett Jag har hört om en stad och kyrkomusiker och Valentina Viktorovitch inramade akten med orgelmusik. Medan kistan bars ut till graven spelades från cd Una Paloma blanca.
Vid graven togs farväl och blommor nedlades från barnen Viktor och Ludvig med familjer, broder med familj, övrig släkt, grannar och andra vänner.
Till Stig Lindbergs minne hade gåvor lämnats till Rumäniens barn.
En minnesstund hölls i familjekretsen i Skillingaryds församlingshem där Linus Persson var värd och lämnade minnesord. Vidare sjöng Inger Lindberg och kyrkoherde Bothén avslutade minnesstunden.
 
Anna-Lisa Blombergs begravning
Inlagt 24/11 2007
I Pingstkyrkan Skillingaryd hölls i går den 23/11 en begravningsgudstjänst för Anna-Lisa Blomberg, Skillingaryd. Officiant var pastor Roger Josefsson.
Ann-Christin Bladh sjöng Flyttfåglarna och Härlighetens morgon samt inramade akten med piano och orgelmusik.
Gravsättningen ägde rum på Skillingaryds kyrkogård dit kistan fördes i procession. Vid graven nedlades blommor och farväl togs av sonen Bengt-Åke med familj, Gullvi och Sigbritt makar till framlidne Sven-Erik och Ingvar Alkemark, barnbarn med familjer, svägerska, syskonbarn, övrig släkt, grannar och andra vänner samt medlemmar i Pingstförsamlingen.
Till Anna-Lisa Blombergs minne hade gåvor lämnats till Skillingaryds Pingstförsamling, Erikshjälpen, Rädda Barnen och Läkare utan gränser.
En minnesstund hölls i Pingstkyrkan där Ann-Christin Bladh sjöng. Minnesord lämnades av Gullvi Alkemark, Bernice Glad, Roger Josefsson, Lars Blomberg och Göran Stålhammar som även avslutade minnesstunden med en andakt.

Lennart Nilsson, Gräshult, har avlidit
Inlagt 23 november 2007
I en ålder av 75 år avled i sitt hem på onsdags den 21 november 2007 Lennart Nilsson, Gräshult, Skillingaryd, efter en tids sjukdom. Han var född i Gräshult. I unga år var han föräldrarna behjälplig med arbetet på gården som han senare övertog och brukat. Vid sidan om gårdens skötsel arbetade han under ett antal år på SCA i Värnamo. De senaste 25 åren ägnade han sig helt åt gårdens skötsel. 1974 gifte han sig.
Hans stora intresse har varit gården, hemmet och familjen.
Närmast anhöriga är makan Kerstin och i sorgen deltager syster och syskonbarn med familjer.

Ingrid Bengtsson har avlidit Hanna Anderssons begravning
Inlagt 20/11 2007 Inlagt 20/11 2007

I en ålder av 87 år avled i söndags den 18/11 2007 Ingrid Bengtsson på Talludden, Vaggeryd.
Hon var född i Boarp Byarums församling. Vid 13 års ålder avled fadern och familjen flyttade då till Vaggeryd. Efter avslutad skolgång arbetade hon som hembiträde i Växjö och Stockholm.
1946 gifte hon sig med nu framlidne Sven Bengtsson och de bosatte sig i Vaggeryd där hon bott resten av sitt liv. 1949 startade makarna kiosk och trädgårdsservering i Vaggeryd som de drev ett tiotal år. Åren fram till sin pensionering arbetade hon som ekonomibiträde på Hjortsjöskolan.
Ingrid Bengtsson var medlem i Vaggeryds SPF, hon var släktkär och en sammanhållande länk i släkten . Ett av hennes fritidsintresse var matlagning och bakning. Hon var en gästvänlig människa som ägnade hemmet och familjen stor omsorg.
Närmast anhöriga är sönerna Greger och Mikael med familjer.

I Betelkyrkan i Vaggeryd hölls i går den 19/11 2007 en begravningsgudstjänst för Hanna Andersson Vaggeryd. Officiant var pastor Lars-Gunnar Jonsson.
Uno Svensson sjöng Flyttfåglarna samt där rosor aldrig dör tillsammans med Mirjam Larsson som även inramade akten med orgelmusik.
Gravsättningen ägde rum på Byarums kyrkogård dit kistan fördes i procession. Vid graven nedlades blommor och farväl togs av barnen, Gunnel, Maj-Britt, Kennet och Roland med familjer, barnbarn med familjer, broder, svägerskor, syskonbarn, övrig släkt, medlemmar i Betelförsamlingen samt grannar och andra vänner.
Till Hanna Anderssons minne hade gåvor lämnats till Betels minnesfond. En minnesstund hölls i Betel där minnesord lämnades av Ingemar Strand. Med sång medverkade Uno Svensson och Mirjam Larsson. Onny Rydén läste upp namnen på de som hedrat med blommor vid båren och lämnat minnesgåvor.
Pastor Lars- Gunnar Jonsson avslutade minnesstunden med en andakt.

 

Fick en son Fick en dotter
Inlagt 19/11 2007 Inlagt 19/11 2007
Maria och Niclas Hamlin från Skillingaryd fick i fredags den 16/11 en son. Han var 50 cm och vägde 3.560 gram. Den nyfödde har två syskon i form av Anna och Tilda. Chien Quach och Minh Son Quach från Skillingaryd fick i går den 18/11 en dotter. Hon var 49 cm och vägde 3.725 gram. Hon har ett syskon som heter Billy.

Ing-Britt Persson har avlidit
I en ålder av 70 år avled i går den 18/11 2007 hastigt Ing-Britt Persson, Skillingaryd.

2002 gick Ing-Britt i pension efter många år på Skillingaryds Läger. Då gick en nästan 60-årig familjeepok är till ända på Skillingaryds Läger. Det hade börjat med att hennes far Bengt Johansson anställdes på ”skjutfältet” 1943 och själv började hon där 1987.
– Det betydde att jag redan som barn började springa på lägret och det har varit som ett andra hem, sa Ing-Britt vid en intervju när hon avtackades från sitt arbete i maj 2002.
1959 började även hennes man Walle på lägret. Till det kan läggas att Ing-Britts bror Lennart i 23 år arbetade i köket på Skillingaryds Läger. Lennart gick i pension hösten 1996.
Hennes stora intresse var Röda Korsets arbete och speciellt Kupan. Hon var en av många ideella krafter som ställde upp och så sent som i fredags träffade vi henne i lokalen. För Ing-Britt liksom för många andra var det en naturlig del av vardagen att besöka Kupan, oavsett om man skulle jobba lite där eller bara gå dit för att träffa bekanta.
Vi kände nog alla Ing-Britt som en människa som alltid hade nära till skrattet och som det alltid var lätt att prata med om allt.
Hennes barn och barnbarn var hennes allt och de liksom syskon, övrig släkt och andra vänner hör till de närmast sörjande. Våra tankar går just nu i första hand till barnen Agneta och Linus samt barnbarnen.

Per Bunnstad

 

Linnéa Fälths begravning
Inlagt 16/11 2007
I Pingstkyrkan Klevshult hölls i dag den 16 november en begravningsgudstjänst för Linnéa Fälth, Klevshult. Officiant var pastor Karl-Erik Nilsson.
Roland Clewåker sjöng Det enda jag vet och Jag har hört om en stad. Kantor Ing-Marie Åkerhag inramade akten med orgelmusik. Gravsättningen ägde rum på Hagshults kyrkogård dit kistan fördes i procession.
Vid graven nedlades blommor och farväl togs av barnen Bengt och Roland med familjer, syskon, svägerskor, syskonbarn, medlemmar i Pingstförsamlingen och Klevshults
SPF förening samt grannar och andra vänner.
Till Linnéa Fälths minne hade gåvor lämnats till Pingstförsamlingens mission.
En minnesstund hölls i Pingstkyrkan där minnesord lämnades av sonen Bengt Fälth, Ruben Karlsson och Börje Gustavsson. Med sång medverkade Roland Clewåker, Stig Åstrand och församlingens sångare.
Minnesstunden avslutades med en andakt av pastor Karl-Erik Nilsson.

 

Paul Karlssons begravning
Inlagt 15/11 2007
I Åkers kyrka hölls i dag den 15 november en begravningsgudstjänst för Paul Karlsson, Basseberg, Skillingaryd. Officiant var kyrkoherde Karl-Gustav Sjöström.
Birgitta Mellin sjöng Omkring tiggarn från Luossa och Stad i ljus. Kantor Eva Melin inramade akten med orgelmusik.
Vid den blomstersmyckade båren togs ett sista farväl av makan Gun, barnen Margaretha och Lilli-Ann med familjer, barnbarn med familjer, syster, svågrar och svägerskor, syskonbarn, övrig släkt, grannar och andra vänner samt arbetskamrater på Bergfors Snickeri.
Till Paul Karlssons minne hade gåvor lämnats till Cancerfonden. Bland gåvogivarna märktes kamraterna i gamla jaktlaget.
En minnesstund hölls i församlingshemmet där minnesord lämnades av Bernt-Ola Hugosson. Med sång medverkade Birgitta Mellin och kyrkoherde Karl-Gustav Sjöström avslutade minnesstunden med en andakt.
 
Anne Grimborgs begravning
Inlagt 15/11 2007
I Hagshults kyrka hölls i dag den 15 november en begravningsgudstjänst för Anne Grimborg, Kushult Skillingaryd. Officiant var kyrkoherde Kerstin Bothén.
Angelica Hjelm sjöng Du omsluter mig på alla sidor och Du vet väl om att du är värdefull. Kantor Anna-Karin Danielsson inramade akten med orgel och flöjt musik.
Vid den blomstersmyckade båren togs ett sista farväl av maken Torsten, barnen Carina och Lise-Lotte med familjer, barnbarn, syskon, svågrar och svägerskor, syskonbarn, samt grannar och andra vänner.
Till Anne Grimborgs minne hade gåvor lämnats till Diabetesfonden.
 
Gun-Britt Fransson begravning
Inlagt 15/11 2007
I Stengårdshults kyrka hölls i går den 14 november en begravningsgudstjänst för Gun-Britt Fransson, Stengårdshult. Officiant var kyrkoherde em. Sven Kloo.
Anders Kloo sjöng Den store hvide flok och Jesus min Herre, Sven-Åke Josefsson spelade på Flygelhorn Amazing Grace och kantor Lars Palmers inramade akten med orgelmusik.
Vid den blomstersmyckade båren togs ett sista farväl av maken Bengt, barnen Gunnel och Elisabeth med familjer, barnbarn, syskon, svågrar och svägerskor, syskonbarn, övrig släkt, grannar och vänner.
Bland blomstergivarna märktes blommor från Frälsningsarmén i Skillingaryd. Gun-Britt Franssons minne hedrades även med gåvor till Frälsningsarmén i Skillingaryd .
En minnesstund hölls i församlingshemmet där Anders Kloo sjöng solosång och Lizzie Karlsson läste dikt. Sven-Åke Josefsson och Gunilla Fransson spelade ett musikstycke på Flygelhorn och piano.
Kyrkoherde Sven Kloo avslutade minnesstunden med en solosång och andakt.
Tobias fyller körkort
Inlagt 11/11 2007
I dag den 11/11 fyller Tobias Holmström 18 år. Han gratuleras av kompisarna i SIS.

Gunnar Bengtssons begravning
Inlagt 9/11 2007
I Skillingaryds gravkapell hölls i går den 8 november en begravningsgudstjänst för Gunnar Bengtsson, Fåglabäck, Skillingaryd. Officiant var pastor Roland Oscarsson.
Sune Toftgård sjöng Jag har hört om en stad och Det enda jag vet. Alf Svensson inramade akten med orgelmusik.
Vid graven nedlades en vacker blomstergärd och farväl togs av makan Lilly, sönerna Bengt och Åke med familjer, dottern Annika, barnbarn med familjer, syskon, svågrar, svägerskor, syskonbarn, övrig släkt, medlemmar i Skillingaryds missionsförsamling, Kristdemokraterna i Vaggeryds kommun samt grannar och andra vänner.
Till Gunnar Bengtssons minne hade gåvor lämnats till Skillingaryds Missionsförsamling, SAM-s Pionjärarbete i Båstad, Hjärt och Lungfonden, Barncancerfonden och Hoppets Stjärna. Bland gåvogivarna märktes Mercantus AB med personal.
En minnesstund hölls i Missionskyrkan där ett bildspel visades över Gunnar och familjen. Minnesord lämnades av sonen Åke Bengtsson och Irma Bengtsson läste nedskrivna tankar från dottern Annika Bengtsson. Vidare lämnades minnesord av Marie Benett, Lennart Svensk, Anders Pehrsson, Mikael Svahn, Jan Persson, Bo Svensson, Erling Andersson, Linnéa Hugosson, Ann-Britt Farmare, Ing-Mari Gembäck och Onny Rydén.
Med sång medverkade Åke Bengtsson, Jan Persson, Kenneth Gustafsson, Maria Ottosson, Ann-Louise Ahlnér, Madelene Johansson, Jenny Larsén, AnnBritt Farmare och Violis Bågesund samt församlingens sångare.
Pastor Fredrik Gustavsson lämnade minnesord och höll en andakt. Minnesstunden avslutades med att gemensamt sjöngs Tänk när släkt och vänner alla mötas där.

Ann-Margret Noréns begravning
Inlagt 7/11 2007
I Byarums kyrka hölls i dag den 7 november en begravningsgudstjänst för Ann-Margret Norén, Vaggeryd. Officiant var komminister Anna-Karin Gabrielsson.
Birgitta Mellin sjöng Du vet väl om att du är värdefull och Blott en dag. Kantor Per Nygrén inramade akten med orgel och pianomusik.
Vid båren togs ett sista farväl och blommor nedlades från maken Arne, barnen Bo och Margareta med familjer barnbarn med familjer, svåger, svägerska, syskonbarn, övrig släkt, grannar och andra vänner.
Till Ann-Margret Noréns minne hade gåvor lämnats till Hjärt- och Lungfonden och Trädplantering i Vi-skogen.
En minnesstund hölls på Järnvägshotellet där Onny Rydén läste upp namnen på blomstergivare och de som hedrat med minnesgåvor. Birgitta Mellin sjöng flera sånger och komminister Anna-Karin Gabrielsson avslutade minnesstunden med att läsa en för tillfället vald dikt.

48 cm kille
Inalgt 6/11 2007
Gisela Skoog och Mats Westroth från Vaggeryd fick går den 5/11 en son. Han vägde vid födseln 2.895 gram och mätte 48 cm.
Den nyfödde har en storebror som heter Felix.
   
47 cm tjej
Inlagt 5/11 2007
Mharelene och Håkan Forthmeiier från Almesäng i Skillingaryd fick i lördags den 3 november klockan 14.50 en dotter. Hon var 47 cm lång och vägde 3.015 gram.
   
48 cm tjej
Inlagt 5/11 2007
Teija Oinas och Victor Larson från Vaggeryd fick i går den 4 november klockan 03.49 en dotter. Hon var 48 cm lång och vägde 3.025 gram. I familjen finns sedan tidigare ett barn, Felicia.
 

Mojje fyller 90
Inlagt 3/11 2007
Mojje här till vänster. Tittar på gör även Bengt Henriksson medan Sture Dahlström spelar. Bilden är från 2003.
I dag fyller Mauritz ”Mojje” Gerhard 90 och han gratuleras av kamrater i SIS och många fler.
Mojje var en av dem som var med när ishockeyn i Skillingaryd startade för 60 år sedan och han ingick exempelvis i den byggnadskommitté som hade som mål att bygga en isbana. En byggnadskommitté valdes valdes 1948 och i den kom att ingå Olof Sköld, Holger Rosén, Karl Rosén, Mauritz Gerhard, Stig Davidsson och Arne Palmkvist. Banan togs i bruk vid nyåret 1948–49.
Mojje spelade ishockey men hade också en rad ledaruppdrag i SIS. Civilt jobbade han länge på Krahners men har nu varit pensionär i många år.

Stig Lindberg har avlidit
Inlagt 2/11 2007
I en ålder av 52 år avled hastigt i går den 1/11 Stig Lindberg Stationsplan 1, Skillingaryd på Värnamo sjukhus. Han var född i Tofteryd och uppväxt i Bratteborg.
Stig Lindberg har under sitt yrkesverksamma liv arbetat inom verkstadsindustrin. Han var en humoristisk och händig person som visade ett stort kunnande i allt vad han företog sig. De senaste åren har han bott i Skillingaryd.
Närmast anhöriga är sönerna Viktor bosatt i Argentina och Ludvig bosatt i Bratteborg.
Niklas och P-A gratuleras
Inlagt 2/11 2007
Miklas Trofast, brandman som nu slutfört utbildningen. P-A, duktig brand manoch även duktig skytt. I dag firar han 30 som brandman.

I dag firar P-A ”Pinebo” Johansson 30 år som anställd i räddningstjänsten och Niklas Trofast har slutfört sin utbildning till brandman på Räddningsskolan i Skövde med ett mycket bra resultat.
Vi övriga i grupp 1 bockar och bugar genom Håkan Hallinder

   
Göte Anderssons begravning
Inlagt 2/11 2007
I Skillingaryds gravkapell hölls i går den 1 november en begravningsgudstjänst för Göte Andersson, Skillingaryd. Officiant var komminister Leif Skjetne.
Malin Andersson sjöng Pärleporten och Det enda jag vet. Kantor Monika Fransson inramade akten med orgelmusik.
Vid båren togs ett sista farväl och blommor nedlades från barnen Arne och Ing-Britt med familjer, barnbarn med familjer, syskon, svägerskor, svåger, syskonbarn, övrig släkt och andra vänner. Göte Anderssons minne hedrades även med gåvor till Hjärnfonden.
En minnesstund hölls på Järnvägshotellet där Malin Anderson sjöng flera sånger till pianoackompangemang av kantor Monika Fransson och komminister Leif Skjetne höll en andakt.

 

Nalle fyller 70
Inlagt 1/11 2007
I dag den 1/11 fyller Allan ”Nalle” Doolk 70. Allan är en av SIS främsta fotbollsspelare och ledare genom tiderna.
Allan gratuleras nu av kamraterna i SIS.
Jakob fyller 6 år
Inlagt 1/11 2007
Grattis vår lille goding Jakob Jönsson som fyller 6 år på söndag den 4/11. Kramar kommer från mamma, pappa, Hilda, Klara, Annie, Mimmi, Julia, Joel, Isak, Elias och lille Lukas.

Redaktionen skickar även en krypapåsighälsning till Jakobs pappa Christer.
 
Anne Grimborg har avlidit
Inlagt 1/11 2007
I en ålder av 72 år avled i går den 31/10 Anne Grimborg, Kushult, Skillingaaryd på Värnamo sjukhus.
Anne var född i Finska Karelen och kom till Sverige som krigsbarn men återvände efter några år. Vid 19 års ålder flyttade hon till Sverige och bosatte sig i Stockholm där hon fick anställning på en restaurang.
1963 gifte hon sig och makarna bosatte sig i Tumba. Till Skillingaryd kom familjen 1973 och tre år senare flyttade de till Kushult där Anne bodde resten av sitt liv. Vid sidan om hemmets skötsel drev hon tillsammans med maken lantbruk. Hon arbetade även en tid som Hemsamarit.
Hennes fritidsintresse var trädgården, blommor, djur och natur.
Anne Grimborg var en mycket arbetsam människa som aldrig sparade sina krafter och som ställde upp för sina medmänniskor. Hemmet och familjen ägnade hon all sin omsorg.
Närmast anhöriga är maken Torsten och barnen Carina och Lise-Lotte med familjer.
 
Iréne Gustavssons begravning
Inlagt 1/11 2007

I Svenarums kyrka hölls i går den 31/10 en begravningsgudstjänst för Iréne Gustavsson, Hok. Officiant var pastor Wimar Grahn.
Ulrika Hamp sjöng Där rosor aldrig dör och Jag har hört om en stad. Kantor Anita Gustavsson inramade akten med orgelmusik.
Vid båren togs ett sista farväl och blommor nedlades från vännen Ingemar, syskonen Sven, Eira och Jan-Olof med familjer, svägerskor, syskonbarn, övrig släkt, grannar och vänner, chefer och arbetskamrater på Hooks Produktions AB samt medlemmar i Reumatikerföreningen Skillingaryd-Vaggeryd.
Till båren hade sänts blommor från Frälsningsarmén i Skillingaryd. Till Iréne Gustavssons minne hade gåvor lämnats till Frälsningsarmén i Skillingaryd, Världens Barn och Hjärt och Lungfonden.
En minnestund hölls i församlingshemmet där Iréne och Onny Rydén svarade för värdskapet. Minnesord lämnades av Jan-Olof och Marianne Gustavsson. Ulrika Hamp sjöng till pianoackompangemang av kantor Anita Gustavsson. Pastor Wimar Grahn framförde några tankar från vännen Ingemar och avslutade minnesstunden med en andakt.