SIK mot Barnarp och Skövde – turnering i Skillingaryds Arena
www.vaggeryd.nu  Till startsidan för föreningar Till startsidan för SIK Till startsidan för SIK herr 2009–2010

Bilder från SIK-Skövde längre ned på sidan

SIK spelade ut Skövde Bara 6–5 mot Barnarp
Inlagt lördag 15 augusti 2009 Inlagt lördag 15 augusti 2009

Skövde hade inget att sätta emot SIK, som kunde vinna med hela 9–3 (3–0, 4–0, 2–3).

Lite matchavgörande var när SIK i sista minuten av den första perioden gick från 1–0 till 3–0. Det snabba hemmalaget med Johan Eriksson som outstanding var en klass bättre. Det var först i slutet av matchen som Skövde kunde snygga till siffrorna lite.

Mål och assist
Johan Eriksson 2+3, Jonas Ragnarsson 2+0, Kristoffer Sköld 1+1, Patrik Strand 1+1, Kristofer Henriksson 1+0, Andreas Persson 1+0, Thobias hjorth 1+1, Oskar Eklöf 0+1, Viktor Fransson 0+1 och Daniel Andersson 0+1.

SIK vann med endast 6–5 (2–0, 2–1, 2–4) mot Barnarp men det var egentligen en mycket klar seger.

Barnarp är liksom Skövde nykomling i division 2 och båda lagen kan få det tufft då SIK dominerade klart mot båda lagen.
SIK hade 5–21 och 6–2 när Barnarp fick nöjet att göra lite mål. Men det var ingen fara på taket. 6–4 kom med 20 sekunder kvar och slutresultatet med två sekunder kvar..
Poängen för SIK: Rickard Mattsson 1+1, Kristoffer Sköld 1+1, Oskar Eklöf 1+1, Andreas Persson 1+1, Kristofer Henriksson 1+0, Jonas Ragnarsson 1+0, Thobias Hjort 0+1 och Samuel Elkari 0+1.
SIK har träningsläger kommande helg och möter på fredag Tvååker borta följt av Varberg borta på söndag.

Bildsvep SIK-Skövde period 3
Inlagt lördag 15 augusti 2009
Kamp och SIK-spelaren röd tröja är viktor Fransson.
Thobias Hjorth längst ned till vänster skjuter och det blir 8–2. SIK-spelren framför mål är Hampus Rosén.
Trots spel i numerärt underläge lyckas Skövde reducera till slutresultatet 9–3 till SIK. Nummer sju i SIK är Andreas Persson.
Thobias Hjorth (8) och Andreas Persson (7) stod för bra försvarsspel.
Jonas Ragnarsson lyckas göra 8–2. Det var för övrigt hans andra mål i matchen.
SIK i anfall men denna gången utan nätkänning. Annars var det hemmalaget som gjorde mål på mål. Det var bara i sista perioden som gästerna kom med i målprotokollet.
SIK i anfall men den här gången smiter bollen utanför målet.
Skövde spelade upp sig i den tredje perioden och här har man numerärt överläge. Men SIK klarade detta mycket bra och hade även chanser framåt.