Matcher för A-laget 2007/2008
Rickard avgjorde matchen
Inlagt 3/11 2007
SIK har i dag besegrat Craftstaden med 8–4.

Slutrapport. Rickard Mattsson blev matchhjälte när SK vann med 8–4. Han gjorde 4–3 efter 11.31 av sista perioden med Alexander Wiberg som framspelare. Efter 13.15 gjorde Rickard 6–3 innan Johan Andersson spelade fram Torbjörn Lindsten som gjorde 6–3 efter 15.58. Rickard Mattsson gjorde 7–3 efter 18.12. Craftstaden hann reducera innan Johan Eriksson gjorde 8–4 och han spealdes fram av Alexander Wiberg. (16.08+16-33)
Rapport 3: Med två snabba mål i första minuten av tredje perioden har Craftstaden gått ikapp till 3–3. (15.41)
Rapport 2:
SIK har i andra perioden tagit över. Rickard Mattsson gjorde efter 11.27 2–1 framspelad av John Ygemar. Efter 13.02 gjorde John själv 3–1 och han spelades fram av Alexander Wiberg. (15.15)
Rapport 1:
Det står 1–1 efter den första perioden. Gästerna tog ledningen efter 9.25 men efter 14.34 kvitterade SIK. Rickard Matsson spelade fram Jonas Ragnarsson. (14.39)
Kl. 14.00 spelar Skillingaryds IK hemma mot Craftstaden. Matchen spelas i Vaggeryds sporthall. Vi kommer med en eller annan matchrapport här. (13.26)
Träningsturnering 8–9/9 07
Inlagt 9 september 2007

Under lördagen och söndagen har SIK spelat en träningsturnering i Växjö med bra resultat.

För motståndet stod division 2-lagen Wiland från Kristianstad och Craftstaden från Oskarshamn samt division 1-laget Slätafly från Kalmar.
– Med tanke på att vi hade flera borta av olika orsaker är jag mycket nöjd. vi saknade exempelvis våra tre förmodade främsta poängplockare: John Ygemar, Rickard Mattsson och Torbjörn Lindsten, säger SIK-tränaren Martin Johansson.

Matcherna
SIK – Wiland 3–5 (3–1, 0–1, 0–3)
SIK hade 3–0 efter sju minuter men kanske underskattade man sedan motståndarlaget som kunde gå ifatt och till och med förbi. Det sista målet kom i slutet när SIK hade chansat på att ta ut målvakten.
Målen: Henrik Johansson 2 och Johan Andersson.

SIK–Craftstaden 5–5 (2–2, 1–3, 2-0)
Det blev en tuff match som luktade seriespel. lagen möttes för övrigt i förra årets serie och ska göra så även den här säsongen.
Det var en bra match från båda lagen och svängig. SIK hade 2–0 som blev 2–5 för att till slut bli 5–5. Det sista målet kom med 40 sekunder kvar att spela.
Målen: Johan Eriksson 2, Jonas Ragnarsson, Johan Andersson och Henrik Johansson.

SIS–Slätafly 5–5 (0–2, 1–2, 4-1)
Slätafly spelade mycket bra i den första perioden men SIK tog till slut över. 1-4 blev 4–4 med då gjorde Slätafly i det läget lite överraskande 5–4. SIS lyckades dock nå 5–5 som kom 30 sekunder från slutet.
Målen: Jonas Ragnarsson 4 och Fredrik Palm.

Per Bunnstad

SIK vann stort
Inlagt 1 september 2007
Skillingaryds Innebandyklubb vann stort borta mot division 2-kollegan Mullsjö.

Träningsmatchen slutade hela 11–5 (5–3, 3–0, 3–2) efter mål av Rickard Mattsson 3, Martin Unander 2, John Ygemar 2, Torbjörn Lindsten 2, Jonathan Bjerenius och Henrik Johansson.
– Efter två förluster mot division 1-lag var det skönt att vinna och det klart mot ett lag från vår serie, säger SIK-tränaren Martin Johansson.

Bra i powerplay
Han var bland annat nöjd med att laget utnyttjade tre av fyra powerplay med mål.
Alla får klart godkänt i SIK med ett stort plus till backen Samer Elkari samt målfarlige Rickard Mattsson.

Torbjörn spelar vidare?
En av dem som imponerade var Torbjörn Lindsten som inte spelade alls förra säsongen men som man inom SIK nu hoppas ska bli SIK-are i år. Allt är inte helt klart ännu.

Bra match av SIK
trots förlust mot Fagerhult
Inlagt 29 augusti 2007
Skillingaryds Innebandyklubb har i kväll träningsspelat mot Fagerhult från Habo. Trots att SIK kom till spel utan flera ordinarie spelare lyckades man hålla nere förlusten till 1–3.

– Fagerhult fick snabbt 2–0 men vi kämpade in oss i matchen och hade goda chanser till 2–2, säger SIK-tränaren Martin Johansson.
3–1 kom med blott fem sekunder kvar av matchen.
Fagerhult spelar i division 1, alltså serien över SIK.
Målet för SIK gjordes av nye Johan Eriksson som därmed gjort fem mål på två matcher. Extra plus i laget till blott 17-årige Hampus Rosén, som för övrigt hade namnsdag i dag.