Martin Johansson      www.skillingaryd.nu www.vaggeryd.nu Till startsidan för personer


Det var inte jag som smet från bensinnotan
Inlagt tisdag 20 april 2010
Många tror att det var Martin som smet från en bensinnota i Klevshult, men det var hans ”dubbelgångare” som var där.

I torsdags berättade vi om att en bilist smet från en bensinnota i Klevshult och att föraren hade en spindelvävsliknande tatuering på ena armen.
– Men det var inte jag, säger Martin Johansson från Byarum.

Det var i onsdags som en vit Volvo 240 tankades för 778 kronor men ingen betalade. Föraren hade en spindelvävsliknande tatuering på ena armen.
– Just en sådan har jag, säger Martin.
Ryktet har gått att det var Martin som tankade och han kan förstå att man tro det då han liknar personen som tankade och att det var just en vit 240, en sådan som Martin har. Men det finns undantag: föraren var längre och smalare än Martin och han var helt skallig. Det senare är Martin inte riktigt.

Inte helvit
En annan skillnad var att bilen som tjuvtankades saknade nummerskylt fram och och det längst fram var svartmålat. På Martins Volvo är det vitt.
Han tycker att ett är otäckt att han har en nästan dubbelgångare som dessutom har en nästan likadan bil.
Ett par dagar efter tjuvtankningen var Martin och handlade på OK/Q8 i Klevshult. Han stannar där då och då och förr ännu mer eftersom hans flickvän jobbade där under totalt tre år.

...det var inte jag
Marin är inte officiellt misstänkt för bensinsmitningen men i mångas ögon har han pekats ut som den som smet från bensinnotan. Genom denna artikel hoppas han att ryktena nu tar slut.
– Det var inte jag, avslutar Martin intervjun och det finns bildbevis på att det var hans ”dubbelgångare” som körde den aktuella bilen för en knapp vecka sedan.
Den verkligen snattaren är fortfarande på fri fot och från polisen efterlyser man ”riktiga” tips på vem föraren och passageraren var. De syns på övervakningsfilmen men inte hur detaljerat som helst.

Per Bunnstad