Thomas Frankner www.skillingaryd.nu Till startsidan för personer

Årets Skillingarydsbo
blev Thomas Frankner
Kurt Svensson delade ut priset årets Skillingarydsbo till Thomas Frankner. Foto: Per Bunnstad 28 januari 2006
Klicka på bilden för en större bild

Mitt i Skillingarydsrevyns sista föreställning för året gjordes en liten cup.

Ut på scen kom undertecknad för att tillsammans med Kurt Svensson – som är ordförande i Skillingaryds Intresseförening – dela ut priset Årets Skillingarydsbo 2005.

Omröstning
Det är denna webbplats www.skillingaryd.nu som satt upp priset och det är medlemmarna vid årsmötet med Skillingaryds Intresseförening som utser pristagaren.

16 kandidater
För 2005 fanns inte mindre än 16 kandidater och det visar på att det är många från Skillingaryd med omland som gör stora insatser. Det var läsare av denna webbplats som fram til årsskiftet fick nominera kandidater.

Till Frankner
Årets pristagare blev en av de medverkande i Skillingarydsrevyn, en icke obekant man som heter Thomas Frankner. Just som han på scen spelade en annan genuin Skillingarydsbo, Linus Persson, blev det prisutdelning.

Motiveringen
Juryns motivering var följande: ”Tilldelat för Din stora insats för kommunens ungdomar: ungdomsledare i golf, hockeyläger, dramaledare i kulturskolan, konferencier vid Hjulafton, Världens barngala etc. Ditt hjärta brinner för barn och ungdomar och särskilt för de barn och ungdomar som behöver en extra klapp på kinden eller rent av en bamsekram.”

Av Bissefällarn
Priset bestod av en inteckning i vandringspriset som tillverkats av Gunnar ”i Bissefäll” Svensson med son. Thomas fick även blommor och ett diplom.

Tredje pristagaren
Tidigare innehavare av priset är Bernt Hansson (2003) och Roger Svenningson (2004).
Priset är ständigt vandrande.

Per Bunnstad 28 januari 2006