Göran Bard www.skillingaryd.nu Till startsidan för personer


Bertil Pettersson intervjuas av Göran Bard. Lokalen är Finnvedens redaktion i Skillingaryd. Det hela handlade om Frimärkets Dag där Bertil skulle ge prov på TV-historia i Skillingaryd. Foto: Per Bunnstad

Göran slutar i Skillingaryd/Vaggeryd
Inlagt 1 augusti 2008

Göran Bard har jobbat på JP/VN i Skillingaryd och Vaggeryd sedan 1994 men i dag blir sista arbetsdagen.

Det har blivit 14 år och huvudarbetsplatsen har varit Skillingaryd även om han också varit mycket på redaktionen i Jönköping.
Huvudskälet till att Göran slutar är de långa resorna från bostaden i Jönköping till Skillingaryd och Vaggeryd.

Kortare resväg
– Jag får nu bara en mil till Bankeryd där jag börjar jobba efter den semester som jag inleder nu, säger journalisten.
Till Skilingaryd-Vaggeryd har det varit 4–5 mil enkel resa och med stigande bensinpriser blir resekostnaderna hgre och högre.

Kepsen är alltid med
Göran kan kännetecknas som lugn och glad. Plus att kepsen alltid brukar vara med: sommar som vinter, vår som höst, inne som ute.
Han säger att han nog kommer att sakna tempot med det kommunala men även om inte Bankeryd är en egen kommun får han syssla med lite kommunalt. Han ska nämligen jobba lite även för redaktionerna i Habo och Mullsjö. JP-reporter i Mullsjö är för övrigt Jan Klehn som i flera år var pingstpastor i Skillingaryd men som sadlat om till journalistyrket.
F ör JP/VN i Vaggeryds kommun är det nu slutjobbat för Göran Bard. Åtminstone för den här perioden och vi får önska Göran lycka till.
När det gäller fast ersättare efter Göran är det inte klart ännu.
Övriga på JP/VN i Skillingaryd-Vaggeryd är Jeanette Johnsson och Daniel Henriksson.

Per Bunnstad