Tofterydsrevyn 2004
  www.skillingaryd.nu
  Startsidan för Tofteryd

••• Inför revyn
••• Revyn 7/8 2004

Inför revyn
Ur Finnveden Nu 4/8 2004 plus fler bilder
Det finns även ungt inslag i Tofterydsrevyn 2004.
Svettbandet är en ny konstellation och för första gången är det en orkester med på Tofterydsrevyn. I gruppen ingår från vänster sett Andreas Staberg, Jakob Toftgård, Björn Sandberg, Alfred Toftgård, Joel Staberg, Joakim Toftgård och Jonathan Mourtada
Mikael Svahnström, Christer Gustavsson och Björn Gustavsson har snickrat ihop innehållet i årets revy i Tofteryd.
På fredag är det så dags för en aktivitet som svetsar samman hela Tofterydsbygden. Det är dags för premiär av den fjärde Tofterdysrevyn och bland årets nyheter märks en ny musikgrupp och att en trio unga grabbar svarat för texter med mera.

Årets upplaga med sju föreställningar heter Farm Factory och anspelar på tv-såpan Fame Factory.
– Man kan säga att det är en fortsättning på vår förra uppsättning om Erik och Sigvards äventyr säger Björn Gustavsson som tillsammans med sin bror Christer och Mikael Svahnström skrivit huvudelen revytexten. Totalt medverkar 40-50 personer, alltå från barn i åldern 3-4 år upp till pensionärer.
– Det här är något som är en angelägenhet för hela bygden, säger P O Toftgård, ordförande i arrangerande Tofteryds Bygdeförening och den som står bakom P O:s Lada, där revyn spelas.
Bland årets nyheter märks att det blir levande musik. Det är den nybildade gruppen Svettbandet som står för detta. I gruppen ingår Andreas Staberg, Jakob Toftgård, Björn Sandberg, Alfred Toftgård, Joel Staberg, Joakim Toftgård och Jonathan Mourtada.

Per Bunnstad

 


Revyn 2004