Årsmöten med Hundklubben Attila www.skillingaryd.nu www.vaggeryd.nu Till startsidan för föreningar Till startsidan för Attila här

Ny ordförande och prisutdelning
Inlagt måndag 1 mars 2010

Det kom att handla en hel del om val och prisutdelning här Hundklubben Attila hade årsmöte i går. Jessika Kangas från Vaggeryd avgick som ordöfrande och lämnde över till Heléne Altgärde som bor utanför Taberg.

Ett 50-tal klubbmedlemmar i klubbstugan vid Ovdaskogsvägen. Göran Hansson ledde årsmötet och det blev ansvarsfrihet för avgående styrelsen

Styrelseval
Till ny styrelse valdes följande: ordförande, efter Jessika Kangas, som avböjt omval, valdes Heléne Altgärde, sekreterare Helena Edvardsson, kassör Sonny Bertilsson samt styrelseledamöter Lotta Holmgren, Britt Bertilsson, Mats Jonsson och Hasse Olsson. Suppleanter är Roger Dalman, Gunnel Pettersson och Christer Andersson.

Hyllade
Som sista punkt förekom avtackning med tulpaner till avgående funktionärer, exempelvis Jessika Kangas samt Sten Hallgren som varit verksam i 18 år i utställningskommittén och som domare. Det var även utdelning av olika utmärkelser.

Klubbmästare
KM i lydnad genomfördes i oktober med 13 tävlande. Gitte och Kaxa vann första pris. Augustikannan gick i Jönköping och vanns av Jönköpings BK. Attila kom på andra plats.
KM i viltspår vanns av Perolof Kallings med Sia i anlagsklass och av Torbjörn Anderson med Figo i öppen klass.

Fyllde 25 år
Det kan noteras att Attila under 2009 firade 25-årsjubileum med bland annat ”Hundens dag” den 5 september.

Privatbilder

Perolof Kallings och Torbjörn Andersson tar emot vandringsprisen i anlagsklass respektive öppen klass.
Ett 50-tal medlemmar fyllde på rejält i klubbstugan.
Heléne Altgärde och Göran Hansson som sekreterare respektive ordförande under årsmötet.
Sia tar emot medalj för gott arbete i viltspår.
Sten Hallgren med välförtjänt tulipanbukett efter 18 år i utställningskommittén och som domare.