Kvinnofrukost
www.skillingaryd.nu
Till startsidan för Missionsförsamlingen
Till startsidan för föreningar


Lyssnade till Acko och Daniel
Inlagt måndag 20/4 2009
Det var samling vid borden och bara kvinnor på plats. Männen fick äta frukost i hemmets vrå eller vänta på kvällsmackan i Missionskyrkan.

Kvinnofrukost och kvällsmacka för män.
Det var de två lite annorlunda samlingar i Missionskyrkan i Skillingaryd i lördags.

På morgonen var det enbart kvinnor som intog kllarvåningen i Missionskyrkan. gittan Mellin med flera från församlingen välkomnade till kvinnofrukost.

Talade om tiden

Särskilt inbjuden var Acko Ankarberg Johansson (KD), Huskvarna, kommunalråd i Jönköping. Hon talade på tema ”Tid är allt jag har – eller?”

Röst i etern
På kvällen var det Daniel Rundqvist från Jönköping som kom och då var det männens tur att inta Missionskyrkan. Daniel Rundqvist, Sveriges Radio Jönköping kåserade över spännande händelser och människor han mött.

Fortsättning...
Det var två samlingar som gav mersmak, både med tanke på andlig och lekamlig spis. Och att det var separata samlingar för kvinnor och män betyder inte att kyrkan går tillbaka till gamla tider att kvinnor och män skulle ha egna platser i kyrkan utan att ibland är det bra att träffas kvinnor-kvinnor emellan och män-män emellan.

Per Bunnstad

Anna-Carin Andersson, Gittan Mellin och Acko Ankarberg Johansson lät sig väl smaka och därefter berättade Acko om tiden.
Frukosten stod dukad i Missionskyrkans samlingslokaler.