Skillingarydsrevyn 2010 – premiären
www.skillingaryd.nu  www.vaggeryd.nu Till startsidan för föreningar Till startsidan för Skillingarydsrevyn

Trevlig och bra revy i år
Inlagt söndag 7 februari 2010

Skillingarydsrevyn 2010 går nog inte till historien som den roligaste men ändå: den är en av de bättre. Den har en så skön konstnärlig touch i år och då tänker vi inte bara på Mikael Scher i slutet av föreställningen utan mer på det budskap man får som i sketchen ”Vad är då en människa”.

Skillingarydsrevyn är inte bara Thomas Frankner även om han är stjärnan som får oss att skratta, njuta. Övriga bidrar fullt ut och att Weine Rapp är tillbaka känns mycket bra. Frans Gunnarsson har tagit steget helt upp på scen och han har framtiden för sig.

Tema...?
Namnet på revyn är Nej, nu spökar det. Det lät lite speciellt men så mycket spökerier är det inte. Något namn skulle man väl ha... Det som kanske saknas är ett lite mer genomgående tema. Det är inte heller särskilt många lokala sketcher i år, lite synd kanske för nog finns det mycket om att skämta om i kommunen.

Duktiga på scen
Det är inte skämten som i första hand fastnar på näthinnan utan arbetet på scenen av alla medverkande. Alla verkar ha roligt och de är duktiga även om nämnde Thomas Frankner klart sticker ut. Han är lite av vad Jerry Eriksson var förr om åren.

Trevligt
Publiken verkade trivas även om ljudnivån på skratten inte var så väldigt hög. De flesta sa dock att det var trevligt och vi får instämma. Om det sedan ska vara mer lokalt eller inte är ju närmast en fråga för revygänget.

Trevlig kväll
Sedan ska vi inte avslöja något direkt om vad som tilldrog sig på scenen för då förlorar kommande besökare lite av överraskningsmomentet. En trevlig kväll kan revygänget i alla fall utlova både för sig själva och för dem som kommer till föreställningarna.

Per Bunnstad

Ulfarna Lundahl och Gustavsson gästade teatersalongen i Skillingehus.
Dags för andra akten.
Bengt Svensson, Eva-Lena Nord, Sonja Kling och Göran Kling hade roligt även under pausen.
Hembygdskämparna Kjell Boberg och Håkan Johansson trivdes.
Hasse och Jan var två av fyra bröder Andersson som gick på premiär.