O-Ringen - 5-dagars www.Skillingaryd.Nu
Till startsidan O-ringen 2005 hos Skillingaryd.Nu


O-Ringen och Småland
visas upp i Göteborg

Inlagt 040713

Idrottsrörelse, turism och näringsliv har ett i unikt samarbete. På söndag den 18 juli inleds årets O-ringen i orientering med elitsprint, invigningscermoni och Diggilookonsert på Götaplatsen i Göteborg.

Under O-Ringenveckan i Göteborg kommer också nästa års arrangör i Småland att marknadsföra sin tävling. Bland annat kan deltagare redan nu anmäla sig till nästa års tävling till reducerade priser.
Men i Göteborg kommer ännu mer att göras för att locka besökare och affärer till Småland.
I en stor utställningsmonter kommer vi förutom att informera om tävlingen även marknadsföra västra Småland som besöksmål och Gnosjöregionen som marknadsplats. Personal från Smålands Turism och turisbyråer i hela västra Småland finns där för att ge besökare information och Jönköpings hotell- och konferensbokning kan på plats göra bokningar bland annat på hotell, i stugbyar och i lägergårdar över hela regionen. Dessutom presenteras regionens näringsliv genom den nya portalen Gnosjoregionen.se.
Vår satsning i Göteborg ger ett mycket bra exempel på hur idrottsrörelsen, turismen och näringslivet kan samarbeta för att uppnå gemensamma mål.Jönköping den 13 juli 2004,

Olle Nåbo

Marknads- och informationschef O-Ringen 2005