SFK – Cirkus Roof www.skillingaryd.nu
www.vaggeryd.nu
Startsidan för föreningar Startsidan för Skillingaryds FK


Daniel fick kamratpris
Inlagt söndag 28 mars 2010
Jörgen delade ut priset till Daniel. Privatbild
Skillingaryds FK har haft prisutdelning för Cirkus Roof.

Jörgen Lindqvist delade ut priset till Daniel Damberg. Han fick priset för god kamratskap och ett stort engagemang i uppbyggandet av cirkusskolan.
Tidigare pristagare är 2008 Robin Lindqvist och 2009 David Josefsson.
Priset är uppsatt av Dan Damberg och Robert Alkermark.

Cirkus i Skillingehus
Inlagt måndag 26 oktober 2009

Inför en fullsatt teatersalong med 180 betalande åskådare på Skillingehus i Skillingaryd höll Cirkus Roof en bejublad cirkusföreställning under söndagseftermiddagen.

De drygt 20-tal ungdomar som ingår i Cirkus Roof genomförde en mycket fartfylld och genomarbetad föreställning med allt från akrobatik och sång till trolleri och jonglering, allt till tonerna av ett mycket genomarbetat och passande musikval.

Eget program
Ungdomarna har själva planerat och satt samman den mer än timslånga föreställningen som avslutades med utdelning av rosor till artisterna samt mycket långa och kraftfulla applådåskor.

Dessa var med
Medverkande artister i eftermiddagens galaföreställning var Robin Lindqvist, David Josefsson, Daniel Damberg, Martina Lindqvist, Frida Lindqvist, Jakob Mellin, Louise Ahlgren, Ebba Bladh, Matilda Mellin, Simone Johansson, Martin Lindqvist, Olle Ryman, Emma Mellin, Olivia Bornander, Julia Österholm, Beatrice Österholm, Alva Weber, Jonathan Torp, Maija Andersson, Elin Wisth och Agnes Johansson.

Övriga som var med
Ljus och ljud sköttes av Lucas Ahlgren och Urban Österholm och naturligtvis fanns Jörgen och Carina Lindqvist med utan vars engagemang detta inte hade varit möjligt.

Dan Damberg


SFK:s ordförande Jörgen Lindqvist berättar om kommande prisutdelning...
och David Josefsson fick ta emot priset av förra årets vinnare, Robin Lindqvist.
David fick kanonfint pris
Inlagt 23/2 2009

Cirkus Roof består av ett 20-tal tjejer och killar inom Skillingaryds FK som tycker om modern cirkus.

Vid övningen i lördags i Sörgårdsskolans gymnastiksal var det dags för utdelning av Alkemark och Dambergs kamratpris inom cirkusskolan för år 2009.

David fick priset
Förra årets pristagare, Robin Lindqvist delade ut vandringspriset till David Josefsson.

Vid sporthallspremiären
När den nya sporthallen i Skillingaryd har öppet hus på söndag den 1 mars medverkar Cirkus Roof. Under fyra lördagar i februari är det speciell övning inför det framträdandet.

Per Bunnstad

David blev givetvis glad över hyllningarna.