Sport for Life – ishockeyskola i Skillingaryd 2007
  www.skillingaryd.nu
  Till startsidan för föreningar
  Till startsidan för Sport for life här
  Till startsidan för Sport for life 2007 här

••• Du kan få ett epostmeddelande när vi uppdaterat sidorna om ishockeyskolan.
Klicka då här och skriv: Ishockeyskola

Måndag 6 augusti 2007
 
I klubblokalen är det teori med Kenneth Skoogh som tolk till den italienska ledaren som för övrigt spelar ishockey i Italeins damlandslag.   Ett ispass avklarat och snart dags för nästa aktivitet.
 
Det är härligt att vara på isen och ledarna ger tips på nya övningar.
 
Jodå, klubban kan användas så här också. Det gäller att snabbt vända sig runt och fånga klubban innan den fallit. En bra träning för spel på små ytor.   Som dagpappa kan man få lite vila medan killarna är på isen och det är ett härligt solsken denna augustimåndag.
 
Efter en hård dag verkar killarna lätt trött men det är inget mot vad de kommer att vara på fredag. Lita på att det blir en hel del sömn att ta igen till helgen.
I förläggningen verkar killarna också trivas  
 
Varje kväll samlas man utanför Lägerhyddan för lite lekar och det är Paul Kobylarz och Robert tedenby som håller i samlingen.
Efter en stund blev det aktiviteter inne i lokalen och man röstade bland annat fram dagens Viking, det var karaoketävling och Andreas Karlsson berättade om sitt liv som proffs och om hur hans kristna tro påverkar hans idrottande.
Föräldrarna Marie och Andreas Orre kikade ned till lägret på kvällen.  
 
Andreas Karlsson., hockeyproffset som ska medverka vid tisdagens förmdidagspass på isen.   Slutfinal i en av grupperna i ”toapapperstävlingen”. Alla hade ”skitkul”.
 
Från början var det stora grupper i ”toapapperstävlingen” men när kedjan brast åkte en efter en ut.
Samling i Lägerhyddan.  
 
Gårdagens Viking kom upp på scenen men Robert Tedenby slapp att få hjälmen. Det blev i stället en annan ledare som fick ”äran”.
  Pingstpastor Andreas vet hur man ska tävla i karaoke.
 
Bill hade gjort bort sig mest och får bära hjälmen hela tisdagen.   David framträdde i karaoketävlingen men Anders vann kvällens drabbning.
Den första dagen blev en strålande dag på hockeylägret.

Det är 14:e gången i följd som Sport for Life arrangerar i Skillingaryd och måndagen var perfekt på alla sätt. Alla verkade trivas både på och utanför isen.
I morgon rullar det vidare med bland annat Andreas Karlsson som instruktör på förmiddagens ispass.
På kvällen är det också aktivteter för färäldrar i och utanför ishallen.