Sport for Life – ishockeyskola i Skillingaryd 2006
  www.skillingaryd.nu
  Till startsidan för föreningar
  Till startsidan för Sport for life här
  Till startsidan för Sport for life 2006 här

••• Du kan få ett epostmeddelande när vi uppdaterat sidorna om ishockeyskolan.
Klicka då här och skriv: Ishockeyskola

Söndag 30 juli 2006
Du som har bredband eller ADSL – här finns bilderna direkt i större format
Deltagarna, föräldrar med flera samlades i den sköna julikvällen på Fridhäll. Kenneth Skoogh, Robert Tedenby och Paul Kobylarz hör till de huvudansvariga på sommarishockeyskolan. Efter lite information blev det korv till alla deltagarna Efter samlingen på Fridhäll blev det ”allmän åkning” för alla på Movalla. Vaktmästaren Peter Dahlros hade ordnat fin is.
Klicka på bilderna för större bilder. Foto: Per Bunnstad/ www.Skillingaryd.Nu

Årets ishockeyskola – den 13:e i ordningen i Skillingaryd – fick en fin start.

Första dagen fick alla inkvarteras på Skillingaryds Läger varefter det kl. 17.00 var samling på sommarhemmet Fridhäll. Detta sommarhem uppfördes 1923 och 1947 tillkom den musikpavilijong varifrån dagens information spreds till deltagare, föräldrar med flera.

Välkomnades
Lägerchefen Kenneth Skoogh välkomnade alla och de t gjorde även Paul Kobylarz och Robert Tedenby. Alla tränare presenterades liksom dagpapporna med flera.
Det kommer att bli en intensiv vecka och lärorik på många sätt. Det handlar inte bara om isträning, fyspass och teori. Det är också lära för livet, att få ökad kunskap i att leva som människa med andra människor, att lära sig ta hänsyn, vara en god kamrat och mycket mer.
Vi återkommer med en liten rapport varje kväll.

Per Bunnstad