Sport for Life – ishockeyskola i Skillingaryd 2005
  www.skillingaryd.nu
  Till startsidan för föreningar
  Till startsidan för Sport for life här
  Till startsidan för Sport for life 2005 här

Söndag 7 augusti 2005
Vid Västra Lägret delades tröjor med mera ut. Spännande boende, som i det militära. I ett av logementen fanns bland annat några killar från SIS.
Klicka på bilderna för större bilder.


Foto: Per Bunnstad/ www.Skillingaryd.Nu
Visst vill vi vara med på bild. Det kommer att bli mycket spännande dagar för alla deltagare i årets ishockeyskola. Carl-Ewerth Wiss har gjort lumpen på A 6 och en tid var han förlagd till Skillingaryd så han hjälpte grabben med bäddningen.
På Fridhäll välkomnade Paul Kobylarz, Kenneth Skoogh och Mattias Tedenby. Paul presenterade tränarna. Dagpapporna fanns givetvis på plats.
Idylliska Fridhäll var plats för den verkliga starten av årets ishockeyskola. Paul välkomnade Dave Crissman med fru samt Bruce Smith. Korv smakade inte dumt.
Klicka på bilderna för större bilder.
Foto: Per Bunnstad/ www.Skillingaryd.Nu
De yngsta gjorde sig beredda att ta isen i besittning. Sedan blev det en stund på isen, som under natten kommer att bli lite tjockare.

I dag har det så skett, premiär för årets ishockeyskola. Det är den tolfte ishockeyskolan på raken i Skillingaryd.
Det var samling kl. 14.00–16.00 vid Västra Lägret följt av upptakt på Sommarhemmet Fridhäll. Lägerchefen Kenneth Skoogh samt Paul Kobylarz och Mattias Tedenstad inledde. Tränare, dagpappor med flera presenterades för de 113 lägerdeltagarna och föräldrar och andra som hade kommit.
Det är Sport for Life med HMI som arrangerar och Skillingaryds IS är även medarrangör.
Alla ungdomar senare under kvällen åka lite skridskor på Movalla och i morgon börjar den regelrätta träningen

Per Bunnstad 050807