SSMK:s startsida här

Karlskronapokalen 2008:
En klasseger till SSMK
Inlagt 7 juni 2008

Mats Jonsson/Johnny Johansson, Forshaga vann Karlskronapokalen som ingick i SM med totaltiden 38.36,2. Andreas Magnusson/Henrik Hulterskog, SSMK, var med i toppen i tre av nio sträckor men tvingades då bryta. De ledde för övrigt tävlingen efter två sträckor.

Utanför SM tävlade flera ekipage från SSMK i DM. Här blev Anders Hjälmeby, SSMK med Roger Sixtensson, Vetlanda, bästa SSMK-ekipage med placering 16. Pontus och Oskar Mejving tog plats 28, Daniel Halldén/Pierre Svensson plats 69.
Noteras kan att Pontus och Oskar Mejving vann C-förare, 8,4 sekunder före ett ekipage från Hörby.
Anders Hjälmeby, SSMK/Roger Sixtensson, Vetlanda kom på plats 16 och i sin klass var de tvåa.
Följande bröt: Martin Skärin/Nicklas Petersson, Christoffer Carlsson/John Harrysson och David Lindström, SSMK/Stefan Ahl, Wäxjö.

Karlskronapokalen 2006
Inlagt 4 juni 2006
Rallytävlingen Karlskronapokalen den 3 juni 2006 samlade 85 startande och som väntat vann Mars Jonsson från Forshaga med Johnny Johansson, Lindesberg som kartläsare.

På en fin total sjätteplats kom Andreas Magnusson, Nya Anderstorps RC med Dennis Good Skillingaryds MK. Det blev för övrigt seger i B-förare 4wd för de två.
På totalt 26:e plats kom Skillingarydsparet Peter Andersson–Britt-Louise Blansch.
På 63:e plats återfanns Skillingaryds Dan Skärin–Christer Skärin.