Skillingaryds höstmarknad 1 oktober 2005
www.skillingaryd.nu

Planering för marknaden
I militärmuseet var det förberedelser strax efter 08.00 Möbeltyger och loppis på G Knallarna på plats och även unga sådana
Klicka på bilderna för större bilder.
Foto: Per Bunnstad/ www.Skillingaryd.Nu
Det första marknadsbesöket gjorde vi efter 08.00 och dagen började med strålande sol för att nu kring 09.40 övergå till lite mer molnigt.
Det blir en en ny rapport med fler bilder senare i dag.
Marknaden 10.50–12.20
Gert Jonsson och Håkan Svensson fanns i moderaternas stånd. Pastor Göran Stålhammar sökte sig närmare himlen i backklättringen. Det var mycket folk som ville se vad som fanns i loppisen. I det s-märkta ståndet fanns flera kända politiker en man från Hillerstorp hörde till dem som klättrade uppåt.
Klicka på bilderna för större bilder.
Foto: Per Bunnstad/ www.Skillingaryd.Nu
En riktigt lång tårta hade bakats dagen till ära. I 12 har en färening för gamla kamrater och Sven Storm guidade. Det var mycket folk som hade kommit till marknaden 1 oktober 2005. Från riksdagen kom Tobias Krantz (fp) för att tala liberal politik. Det var stundtals trångt men gemytligt på marknaden.

Höstmarknaden blev mycket lyckad med många besökare och uppehållsväder.

Det började blåsa ordentligt framåt middagstid men det mojnade senare.
Det var nog fler besökare än en vanlig höstmarknad men så var det också lite extra aktiviteter, Årets loppis var rekordartad och Pingstkyrkan hade en buss med en rad kringarrangemang.
Arrangerande Skillingaryds IS ishockeysektion med marknadsgeneralen Roger Wilsson i spetsen har all anledning att vara stolt över marknaden.

Per Bunnstad