SIS–Lagan 091011
  www.skillingaryd.nu Till startsidan för föreningar Till startsidan för SIS här Till startsidan för SIS fotboll här

Bara 0–0 mot Lagan
Inlagt söndag 11 oktober 2009

Det blev bara 0–0 hemma mot Lagan i den första av två kvalmatcher till division 4. Det kommer alltså att bli tufft nere i Lagan på lördag.

Förutom matchens första tio minuter visade Lagan inte upp mycket alls, förutom en bra defensiv. Därför är det svårt att veta vilka kvaliteter laget har offensivt.

SIS spelade ut
Efter ett par bra chanser för Lagan tog SIS totalt över spelet och det kunde mycket väl ha stått 2–0 efter första halvlek. SIS missarna dock snarare än att Lagan räddade sig.

Fortsatt bra
SIS spelade bra även i andra halvlek men killarna hade svårt att skapa de riktigt heta lägena. Visst var man framme några gånger men saknade skärpan i avsluten.
Lagan hade färre chanser men faktiskt en stor möjlighet att göra 1–0. SIS-målvakten Alen Kovacevic kanonräddade ett bra skott.

Ingen katastrof
– 0–0 är ingen katastrof men visst hade en seger varit bra och även rättvis, konstaterar SIS-ledaren Karl-Johan Andersson.
Han säger att om SIS tar ledningen i Lagan måste hemmalaget göra två mål för att gå vidare.

Många bra
De flesta i SIS var mycket bra även om ingen kan få allra högsta betyg. Sinisa Milojevic var som vanligt stabil. Målvakten Alen Kovacevic var säkerheten själv och Johan Manfredsson också lite bättre än övriga. De får spelarpoängen tre, två och ett.

Andra bra
Zeljko Antonic gjorde en mycket bra första halvlek och då var även Jonas Neth bra. Oscar Persson hade många fina framspelningar men i avsluten var han inte riktigt på topp.
Zebastian Karlsson inledde med en del felpass men spelade upp sig efter hand.
det går att ta fram fler men låt oss nöja oss med dessa.

Sista matchen
På lördag är det årets sista match och en oerhört viktig sådan. 1–1 eller mer i oavgjort samt seger betyder spel i fyran igen. Annars blir det till att lira i femman. Enkel matematik.