SIS–Guddarp 090814
  www.skillingaryd.nu Till startsidan för föreningar Till startsidan för SIS här Till startsidan för SIS fotboll här

Guddarp i en av sina bättre chanser; en frispark från långt håll som dock inte vållade något problem för SIS-målvakten.
SIS vann knappt men klart mot Guddarp
Inlagt fredag 14 augusti 2009

SIS förstärker positionen i toppen av division fem efter 3–2 (2–0) mot Guddarp.

3–2 borde rätteligen ha varit 5–2 men SIS hade svårt att förvalta chanserna. annars var spelet mycket bra och första halvlek var den kanske bästa så här långt den här säsongen. Guddarp hade för övrig mycket få målchanser i matchen och två mål får gästerna vara mycket nöjda med.

Fin start
SIS inledde strålande och 2–0 efter snygga mål signerade Jonathan Sandberg var alldeles för lite. Det kunde lika väl ha stått 3–0 eller 4–0 i paus. SIS briljerade och gav inte Guddarp något att säga till om.

Lite lugnare
I andra halvlek bedarrade hemmapressen men det var ändå SIS som styrde. lite oväntat kom 2– efter 50 minute men fem minuter senare kontrade SIS framgångsrikt. Laget fick en hörna som Johan Manfredsson nickade in till 3-1.

Onödigt
– Det blev lite onödigt spännande sedan Guddarp reducerade efter hörna. Då var det 17 minuter kvar, säger SIS-ledaren Karl-Johan Andersson.
Trots att ganska mycket återstod förmådde inte Guddarp skapa något riktigt bra framåt utan SIS höll ganska enkelt undan. SIS hade faktiskt flera fina chanser att öka på ledningen genom vid ställningen 3–1 sedan Renato Cosic prickat stolpen. Simon Lemke hade även ett friläge men dock utan mål.

Många plus
Det blir plus till många SIS:are den här fina kvällen på Movalla. Poängen tre, två och ett går till Joel Storck, Jonathan Sandberg och Sinisa Milojevic.