SIS dam–Lanna/Kulltorp 1–2 (1–1)
  www.skillingaryd.nu Till startsidan för föreningar Till startsidan för SIS här Till startsidan för SIS fotboll här

Kvitteringen på väg. Nummer 9 i SIS är Angela Juul långt ut på högerkanten. Hon skjuter...
...och bollen seglar över gästernas målvakt.
SIS spelade bra
trots förlust med 1–2
Inlagt 23/4 2009

Så var den så länge emotsedda premiären avklarad för SIS dam när det blev 1–2 (1–1) mot Lanna/Kulltorp.

SIS har all heder av insatsen på Movalla. Särskilt i första halvlek höll tjejerna väl spelet uppe.

I slutsekunden
Gästerna tog ledningen efter 35 minuter men bara sekunder före pausvilan kvitterade Angela Juul till 1–1.

Lanna dominerade
I andra halvlek orkade SIS inte riktigt att stå emot. Lanna/Kulltorp tog över taktpinnan och SIS fick försvara sig mycket. Segermålet kom i mitten av halvleken.

Nöjd tränare
– Vi är mycket nöjda med premiären, säger SIS-tränaren Tommy Gunnarsson.
SIS bjöd upp till kamp och gästerna var bara lite, lite bättre.

Alla var bra
Alla får klart godkänt i laget med extra plus till målvakten Amanda Davidsson samt Julia Törnberg, Marina Baric och Angela Juul.

Poäng
Tre poäng går till Angela Juul, två till Amanda Davidsson och en till Marina Baric.

Per Bunnstad

Lite grötigt men det var mer sällan det var sådana lägen.
Angela Juul, en av planens bästa spelare.
Nedsläpp i första dammatchen på många år på Movalla. SIS-tjejerna spelade stundtals bra.
SIS satsade framåt i första halvlek.
Ett av många bra SIS-anfall.
SIS har brutit och satsar framåt. Det var särskilt i första halvlek som hemmalaget lyckades störa Lanna/Kulltorp.